[QUOTE=lSametlTasl;656893]
Alıntı:
Sessizadam Nickli Üyeden Alıntı
[
Yani bilmiyorum ya kimi diyor muska yapalım ya tamam muska yaptın bana gelemiyorlar ben evlenecen çalışacam iş hayatı olacak ben hep o muskayla mı yaşıyacam annem hep şey der çocukken seni güldüremedim hiç bir şeyden doğru dürüst mutlu olmadın bende akıl baki olduğumdan beri düşünüyorum geceleri normal insanlar gibi yatıp uykumu alamicammı yani normal insanlar gibi duygularımı hissedemicekmiyim gözlerim çoğu zaman kizarık olur bir ara amcam gol uyuşturucu içtiğimi sandı yani artık yoruldum ya içimden bir ses git ormanlık bir alana koruma dairene yap tahassun koruma sıda yap çağır ne oluyorsa olsun öleceksen de öl diyorum yani o hatteye her seferinde gelip Allah'ım sen benim vekilimsin diyip hatta ayette felanda denir ümidinizi kesenlerden olmayın der aklıma gelir öyle düşünürüm çok karışık kafam
|
dediğim gibi önce güzel bir tövbe edersin. sen manevi hayatını düzelt. manevi yol alırsan öyle bir hale gelirsin aurana yaklaşamazlar.
sonrasında himmet istersin yardımda gelir vb.başka şeylere de vesile olur inşallah