[QUOTE=lSametlTasl;656890][QUOTE=imas;656885][QUOTE=l
Nasıl savunacam insan ile bir cin ilişkisi yasak deilmi benim bildiğim öyle ayrieten bugüne kadar iki büyük günahım oldu hocam sana şöyle bir örnek vereyim arkadaşlar bir bakır kablo çaldı bende dayımın arabasını alıp yardım ettim sabahında gittik kabloları soymaya benim sol şehadet parmağımı maket bıçağı ile kestim parmağım ortadan ayrıldı yani kanaması durmadı gittim 7 ye yakın dikiş atıldı eve gittim oturdum dedimki samet şeriatın kestiği parmak acımaz Allah'a şükürler olsun ki yani onda tövbe ettim yapmadım daha önce başka bir günahım vardı zina ona tövbe ettim yapmadım yani bir günah yok devamlı yaptığım arada idda oynardım onuda bıraktım yani yaptığım birşey yok Allaha şükrü geçmişi günahlarıma bilmeden yaptıklarıma tövbe ettim çabalıyorum yani belkide bu imtihan maneviyatta hep insanlara yardımcı olmak için dua ederdim onun bir imtihanı yani bilemiyorum imtihansa eğer nasıl geçecem[/QUOTE]
""'Nasıl savunacam insan ile bir cin ilişkisi yasak deilmi''""
icki icmekte yasak, zina etmekte yasakyasak ciğnenmiyor mu ?
sen yasağı delmedin mi ?
Allahin halifesi olarak sen bu yasaği çigniyorsun da
Allaha isyan eden şeytanin çocuklari çiğneyince niye tuhaf oluyor?