Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
Üyelik tarihine bak bir de şunun. Sevdiğin kızın annesi bunu istemiyorsa bir düşün ya sorun ne acaba diye.
Utanmadan üstüne bir de annesine işlem mi yapılıyor? Sonra ne olmuş?
Bu hikayeyi devam ettir he böyle bırakma.
|
soruna sırf onunla konuşmam üyelik hakkındada çok fazla girmiyorum siteye soru soruyorum bak yazıda sırf napabilirim düşünceleriniz diye soruyorum değilmi ? onu geçtim sırf bak sadece benimle kötü birşey bile yok konuşmamız normal sadece muhabbet nabersin nasılsın fln bir konuşma bunu öğrenen annesi kızı hayatan neredeyse soldurmuş durumda annesi kızına orospu muhammelesi yapıyor hayatını zindan etmiş ya bildiğin kızın herşeyi hatasını yüzüne vuruyor kız yanıma geldiğinde ağlamaktan yüzü şişmiş
Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
"Sevgilim" birbirine nikah düşen, bir araya nikahsız gelmelerinde dinen sakınca bulunan, Haram münasebeti gayet normal bir şeymiş ve de kız ticari bir metaymış gibi büyü ile kendine bağlamak isteyen muhtemelen z kuşağından bir arkadaş. Allah sonumuzu hayır getirsin.
|
yok estağfurullah hani tamam haram fln biliyorumda büyü gibi birşey asla yapmam yaptırmam ihtiyaçta yok zaten büyü fln bağlama işlemi ben onlar dışında ne yapabilirim diye sordum