[QUOTE=imas;656901][QUOTE=lSametlTasl;656890][QUOTE=imas;656885]
Hocam çok haklısınız bende bir gariplik var çözemiyorum Nasuh tövbesi yaptım tövbe edipte yaptığım birşey mi oldu diyorum yok her hangi bir kızın hayatıyla mı oynadım diyorum yok yani haksız yere birinin kalbini mi kırdım diyorum yok biri büyü mü yaptırdı diyorum ilk zamanlar beddua ederdim sonradan onda bile Allah'ım sen onuda affet onu hidayet eyle diyordum büyü yapıldığını düşündüğüm zamanlar ya ben dediğim gibi dualarımda Allah'ım bu dünyada dünyevi işlere dalanlardan olmayan gerek maddi gerekse manevi ama çok istediğim maneviydi çünkü hoca ayağına insanları kandıran günümüzde aşırı çok bu sayfada var mesela bazıları bilmem ne duası diyor içinde Allah ile alakalı İslam ile alakalı hiçbir şey yok hep cin isimleri var ve bu duları bilmeden okuyanlar bir kapı açtıklarının farkında değil küçüklüğümde 15 16 yaşlarımda 7 yaşında bir kıza musallat olmuşlar kuzeni anlattı ya beni oraya götür dedim gittik kapıda annesi karşıladı kızın konuştuk kızının geldiğimden haberi yoktu demir kapının arkasındaydım dualar okudum rabbim sen şafi adınla şifa verensin sen şifa ver şu kızın akıl baki olmadığı halde uğraşanları bertaraf eyle dedim kız geldi arkadaşıma dedik kapının arkasındakine söyle gitsin dedi yani anlatmak istediğim ben dualarımda öyle istedim diye acaba bu da bir imtihan olabilirmi eğer imtihansa bu imtihanı geçmek için neler yapmam lazım ve bu imtihanda yolu Allah olan gerçek mümin dostlar edinmek bu işin erbablarınile tanışmak mı kader neler yaşatacak bakalım
|