[QUOTE=lSametlTasl;656982][QUOTE=Sessizadam;656895]
Alıntı:
lSametlTasl Nickli Üyeden Alıntı
Nasuh tövbesi yaptım kanımdan olup adak adayıp yerine getirmeyen hata yapan yanlış yapanların adına tövbe ettim yaptığım kumar oynardım son zamanlardan 2 buçuk aydır onu bıraktım kumar dediğim haftada bir idda oynardım kazanıyordum ama namazlarımı kılmaya başladığım dönemler oynadığım kuponlarım hep birer maçla yatar oldu yani 5 maç yapardım 1 maç 1 golden 2 golden hep giderdi sonra reelste bir video denk geldi aynı olayı anlattım bu sana bir işaret uzak dur diyordu bıraktım bir arkadaşın hırsızlığına ortak oldum sol şehadet parmağım kesilse rabbim sen beni affeyle bu parmakta kesildi ama şeriatın kestiği parmak acımaz dedim yani kendimi ayna karşısına geçip düşünüyorum insanları kırmamaya çalışıyorum zina bir kere yaptım 4 yıl oluyor tövbe ettim bir kızın kalbini mi kırdım diyorum düşünüyorum yok ama elbette bizler aciz olanlarız rabbim bizleri affeylesin hidayete erenlerden olmayı nasip eylesin haftaya Perşembe okul bitiyor Allah'ın izni ile bakalım bir hocayı yurtta bir arkadaş vasıtası ile tanıdım kayıp kuzuları bulur büyüleri bozarmış ulaştım konuştum yanına gidecem çağırdı bakalım ne olacak senide bilgilendiririm şimdi uyuyacam 3 Ayetel Kürsi 3 Felak 3 Nas 3 ihlas okurum yatarım bakalım adımın geçtiği her mekânda vekilim sensin rabbim der besmele çeker salavat okur dalana kadarda zikir çekerim bu huyumu severim bunların vesilesidir belki bu olayları daha kötü yaşamamam belkide bu dünyada çektiklerim 6 yıldır sabretmem tevekkül etmem bana öbür tarafta yardımcı olur neyin ne olacağını bilemeyiz yinede Allah razı olsun hepinizden buradan iletişime devam ederiz hayırlı geceler
|
daha etkili korumalar var uygularım dersen iletiriz...
ayrıca hırsızlık olayında kul hakkı meselesi var oraya dikkat etmelisin