Alıntı:
busee89 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar bir hocayla yılladır görüşüyoruz tedavi onlar yapıyor 2021 yılında cok agır hastalanmıstım sonra bu durum düzeldi ben cocuk sahibi oldum yasanılan herseyi unuttum harikaydı sonra 25 gün önce aynı varlıgı tekrar gördüm ve simdi saatlerce sanki rukye yapılmış gibi dile geliyor evde manyak gibiyim koltuk tepelerindeyim sürekli ben demonum ben ifritim 143 yasındayım evdeki herkese musallat oluyorum
Hoca olan bu kadın yok biz cengelli igneyle yaktık yok külü kaldı oda gecicek yok muska yazıldı yok bekle sabret diyor
Yok dua mekkeden geliyormus kadın arapmış ama adı shoesmiş falan filan
Ama içim bir soguduki onda yıllar öncede yaktık demişti yandıysa nasıl gelir diyorum yok öyle yok böyle
Cin cengelli ignelerle falan yakılır mı istemiyorum o kadınla devam etmek ama bırakmıyor vesvese veriyor sana diyor annemle ablamda kadına inanıyor ama ben iyileşemiyorum
|
daha öncede söyledik, o yapilan işlemler ile sonuc alinmaz, zehirli ateşten yaratilmis bir varliği atesle , igneyle yakamazsin, onlar hep fasa fiso islemler,
ifrit olabilir, ama demon mümkün değil demon musallatinda olsan burada bunlari yazamazsin