Alıntı:
vsnw Nickli Üyeden Alıntı
Cinler birşey öğretirken asla kimseye söyleme asla öğretme bu güç sana verildi sakın deme dersen ilmini bilgini alırız bunu Müslüman ve kafir cinlerin hepsi yapıyor hepsine ve herzaman dediğim bir cümle vardır ben gerçekleri herkese anlatırım peşkeş çekmedim bazıları gibi tamam anlatmam tamam demedim umruma bile gelmedi çünkü bu kendini alçaltma olarak görüyorum cinlere karşı sana böyle şartlıyarak kendilerini yüceltiyorlar şimdi bunu neden dediğimi söyliyim anlicaksınız dişim ağrıyor dua var bitane bi yaptım ağrı yok oldu bunun herkesin bilmesi lazım yok yasak neden ozaman vasıfları olmaz çünkü gerek kalmazki onlara dediğim şu malesefki güç için ilim için cinlere boyun eğenler var ben eğmedim ilimleri onların olsun şartlanmaya uyan itat eder
|
Anlatmam gereken ne var ise anlatirsin hak olanin dışına çıkma anlatamicagin hicbirsey yoktur müslüman bir cinni asla sana müslümanlara faydası olan bilgiyi anlatma demez piyasada o kadar şarlatan varki insanlar kime güvenecek bilmiyor sir saklanmasi gerekiyorsa suphesizki saklanması gerekir ama bir müslümana faydası olan bir bilgiyi hiçbir Müslüman ve hiçbir Müslüman cinni söyleme demez sen hakikati sonuna kadar şöyle acikla yanındakilere de kanma sana müslüman oldugunu kim söylüyorsa onada selam söyle mussalatinizdan kurtulun güzel abim 🙂