Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu işi anlamadım gitti hizbul ekber okuyorum 3 defa tehassun okuyorum namazları mı tam kılıyorum elhamdüllilah hacetlerim için ismi azam okuyorum 2-3 kere sabah-akşam 21 ayetel kürsü yine de gelen geliyo okutmamaya çalışıyorlar bu nasıl iş ?
|
Allah dua okuyanları cezalandırıyor mu ?
Böyle bir düşünceden, böyle bir hissiyattan, böyle bir gafillikten ve böyle bir cümleyi kurmaktan dahi alemlerin Rabbi olan Allah'a sığınırım.
Sevgili kardeşim yaptıklarının hepsini söyledin, peki yapmadıkların neler? Mesela kayıtsız, şartsız ve içinde en ufak bir şüphe olmadan inanmayı denedin mi?
Bu nasıl iş derken, seni yaratan Rabbine hesap mı soruyorsun bre gafil? Adaletinden mi şüphe edersin? Veren O, alan O. Sen kulsun! O sana ister verir, ister vermez. Okutmamaya çalışanlar var diye dua etmekten vazmıgeçelim? Şeytan dua etmemizi istemez, nefsimizin işine gelmez. Eee? Rabbimize bu bahaneleri mi sunacağız. Hesap gününün sahibi sorduğunda ne diyeceksin kardeşim? Okutmadılar mı diyeceksin?
Tövbe edip af dilemelisin ve bir daha böyle düşüncelere kapılıp imanını zedeleme İnşaAllah. O'na güven ve O'na bırak. O herşeye gücü yeten Kadir olan Allahtır.