Alıntı:
zelda Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, babam yıllar evvel yakın akrabalarımızdan birine bir iş ortaklığı için yüklüce miktar ( neredeyse malının mülkünün tamamını ) para vermiş. Yıllar sonra ise hakkı olanın daha azını verdiler. Bu kışi vefat etti ve babam hakkını helal etmedi. Bu kişiler dindar insanlar ama karısı kimsenin bizde hakkı yok vs demiş babam da eğer inkar etmeselerdi helal ederdim helali hoş olsun derdim dedi. Ben dua etmek istiyorum babam hakkını alabilsin diye, çünkü yıllarca çok üzüldü ve üstüne hakir görüldü. Acaba bana önerebileceğiniz dualar var mı ?
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
zamanında böyle bir konu açtım.o konunun ağırlığı işte birine verilen para mal mülk yada babanın evladlarını ayırıp p malı birine yıkması diğerlerine hava vermesi çeşit çeşit video var günümüzden ölen işadamı var fabrika işçilerine para takmış yada işte akrabasına para veren haram edende videolarda var cenaze namazında ve parasal kul hakkı ile giden çok.Bunun birde öbür tarafı var.
Siz diyorsunuz adam ölmüş ve karısı işte bilsede bilmezden gelir kimsenin bizden alacağı yok der çıkar mesele para olunca millet anasını babasını karısını satar o halde olan çok buda dünya sevgisi dünyaya tamah denen olaydır.
Sitede aratma yerinden hakkını geri almak gibi araştırırsan eski açılan konular sanırım çıkar.,Ama ümidinizi kırmayım eğer karısı demiş ya bizde kimsenin hakkı yok ol laf üzerine alma şansınız zor derim.
|