Alıntı:
sevincc Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba günlük 40 gün ayetel kürsi okumaya niyetlendim. Bugün 10.günümdeyim. Daha önce 40 gün boyunca günlük 1000 ayetel kürsi çeken oldu mu?
|
Okurken mutlaka "Önce Allahım Senin Rızanı Kazanmak Niyetiyle" demeyi unutmayın. Şunu da unutmayın ki bazı büyülerde de ayetler kullanılıyor. Bir sevap beklentisi varsa kalp gözü demeden Allah Rızası denmelidir bence. Tamam Ayetel Kürsü koruma maksadı ile ve dahi onlara acı çektirmek için okunuyor lakin, güçlü birine denk gelir yada yanınıza gelen cinni güçlü birinden yardım diler. Gelen azılı şeytan ezer geçer de sonra ben Mehdiyim diye elinde asa dağ tepe gezer insan. Tüm okumalar ne için olursa olsun Allahtan; " Rızana Talibim, Kalp gözümün açılması benim için hayırlıysa bana da nasip et yarabbi" demekte fayda var.
Unutmamalı ki herşey Allahın tasarrufundadır ve Allah dilemedikçe oku dur. sonuç sıfır olur.
Ve Allah "çok tekrar edersen ben duanı kabul ederim" demiyor hiçbir yerde çünkü niyetin ile paralel değilsin. Bana İlim nasip eyle yarabbi ile " bin defa okudum ilmim olacak" ayrı şeyler.
Allaha Emanet Ol.