Esselamu Aleyna veâlâ ibadillahissalihin .
Kıymetli sami hocam
Size arz etmek istediğim bir husus var.
Sizleri bunun için rahatsız etmekteyim.
Kıymetli hocam kimliğimi gizli tutarak size derdimi bildiriyorum.
Ben günaha bulanmış şeytanın oyuncağı olmuş nefsine zulmeden bir kulum.
Racim olanlar ile çok sıkıntılar çektim geçmişte ve bu sıkıntılardan dolayı psikolojim bozulmuştu.
Ben en çokta size geçmişte bir hadsizlikte bulundum tekrardan affınıza sığınarak devam ediyorum:
Hazzaz ile sıkıntımı çözdüm artık bağlılardan değilim tutsak ve esir edilenlerdende.
Musallatı kendimden uzaklaştırdım.
Ben eski üyelerdenim yaptığım hatadan dolayı siteden uzaklaştırılmış idim.(artık hata olmayacak)
Ben siteden uzaklaştıktan sonra bazı olaylar yaşadım ve hatta bir mürşid edindim.
İsim vermek yasakmı bilmiyorum bu sebeple yazmayacağım.
Kendisi büyük bir evliyadır.
Ben kendilerinin ruhaniyetlerine zaatlarına bağlandım.Ehli tarik değilim.
Efendim,rabbimden bir çok mucize yaşadım ve bir çok şeye tanıklık ettim.
Cann soyu ile çok karşı karşıya geldim.
Ben yalan söyleyerek kendimi kandırma gafletinden çıktım yalan yok, ilk başlarda korku vardı ama artık yerinde yalnızca nefret ve bir güç kaldı.
İblis karşıma çıksa karşısına çıkıp kafa tutacak seviyede korkum.
Ürperti dahi yok.
Ben bu ilimde de onların alemindede bir çok şeye tanık oldum dilerseniz özelden yazabilirim siz ilim ehlisiniz size anlatmam uygun olur.
Tılsım gerçeği olsun kaside ve davetler olsun her türlü alanda acemi bilgisine sahibim .
Amacım zatı alinizin beni talebe kabul buyurması değildir.
Bu ilmi amel etmemek şartı ile öğrenmek istiyorum.
İlim açıyız küçsüzüz. İlim alırkenki öğrendiğim her kelime bu aciz kulu rabbimize yaklaştırıyor.
Sizden beni himaye etmenizide isteyemem biliyorumki ben bunu haketmiyorum.
Amacım bu benlik gafletinden kurtulmaktır.
Bunun kurtuluşu ilimdir. Bazı sırlar öğrendikçe hıfzım genişledikçe allahın rahmetini gördükçe kudretine tanıklık ettikçe kötü huylarımdan nefret duymaya başladım.
Havas ilmi bir fırtınadır ve ben o fırtınada bir tüğ gibi sonsuzluğa savruluyorum.
O deryada huşu ile…!!!
Siden ricamız biz acize lütuf edip bir kaç kelam dahi olsa birşeyler aktarmanızdır.
Size dinim üzere teminat veriyorum yemin ediyorum ki asla uygulamaya geçmeyeceğim.
Siz belya ile muhabbeti olan bir kulsunuz.
Biz o kula hasretiz.
Bizi beklemekteler bizim o makamlara ulaşmamız lazım yoksa bu sevgi ve bağlılık bizi yok edecek.
Zatı âliniz lütf edip bu acizin feryadına cevap verir ise kıyamete kadar duacınız olacaktır.
Muhakkak siz bizi tanımışsınızdır.
Bu pişman ve günah içinde savrulan fakiri yalnız ve başı boş bırakmayınız.
Esselamu aleykûm verahmetullah…
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]