Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun sizden sayenizde Allaha hamd ediyorum Allah'tan Allah var ve üstünlük takva iledir diye ölçü koymuş. berhetiyye vs pylaşmı dedik.Cin peri şeytan ifrit vs ilgi alanıma gireydi bugün kalkıp da konularomın yüzdeliği bunların üzerine yoğunlsrdı.Benim işim Allah rotam Allah gerisi abesle istigal..Basit sıradan ve açık bir soruyu dallndrp budaklndırdın .Umarım o bilgileri de verecek kimseyi bulmazsın abi bilgiden taşar bilgiyi yayma hastalığına tutulur el mecbur tüm takva sahibi kadınlara yönelik gece gunduz bilgi verme yarışına soksun mevlam ceza olarak sana o yeter..nyse ben duamı ettim sen kendi derdine yan bence ben cevabımı yine bulurum .O zmana kadr da bir sürü turşu ve reçel tariflerinle sana kolaylıklar dilerim.Dükkanın adınıda söyle yap ( Zamanında bir kızın ilim aşkının önüne geçtim şimdi reçel ve marmelat tarifleriyle yaşıyorum felan fistan...
Hadi eyvallah.Konularıma da yazma lütfen .Kendi konularnla ilgilen.
Kürtçe gellek spas
Teşekkürler
Thanks
Hintçe- धन्यवाद - Dhan'yavāda
Japonca – 感謝 – Kansha
Danca – Tak
Bulgarca – Благодаря – Blagodarya
Fince – kiitos
Yunanca – Ευχαριστώ – Ef̱charistó̱
Almanca – Vielen Dank
Portekizce – Obrigado
Felemenkçe – bedankt
İspanyolca – Gracias
Çekçe – Dík
Korece – 감사 – gamsa
Çince – 谢谢你 – Xièxiè nǐ
İtalyanca – Grazie
Rusça – Спасибо – Spasibo
İsveççe – Tack
Lehçe – Podziękowania
İbranice – תודה
Fransızca – Merci
Norveççe – takk
|
bu nasil bir kin bu nasil bir öfke, icindeki zehri akitmissin,
yaptigin bedduanin 2 misli sana dönsun,
mursidin dururken baskasindan bilgi istemek, ve alamayinca hem sitem hem beddua etmek cok ayip ve mürsidine ihanettir, mürşidine ihanet edenin benim gözümde hic degeri yoktur,
kadin oldugun icin bu kadar hafif konustum, eger erkek olsaydin cok farkli konusurdum...