Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
Neyse bu korku yeterli daha yazmycam bu konuya işim gücüm var iki misli için de amin yinede saolasın marmelat ve reçel tariflerinde de ayrıca yardımcı olabilirim  bilginin zekatı diyelim.
(Beddua kısmı ironiydi ama kötü bşymiş gibi algılamakda ne biliyim.Ha doğru beddualarım nokta atışı tutmuştur hak edene lakin bana zerre faydası olmasa bile herhangi bir insana faydası olduğunu dusundğm insanlara tabi işi ticarete dokmdigu sürece asla beddua etmem  ) )Senin sinirlerin bozuk abi ni ara tatile çık en iyisi.Hadi eyvallah
|
Dur kız kaçma nereye gidiyorsun. Daha karpuz kesecektik.
Cevabını bildiğin soruyu konu olarak açıp, son zamanlarda forumda gündem olan sır paylaşımı, mürşitsiz havas ilminde ilerleme konusunda; artık neyine güvenerek ilim ehli insanlara nasıl oluyor da bu konuşma üslubunla, bu kibrinle herkesi kendin zannederek ağzını açabiliyorsun anlam veremedim.
Sen daha yüksek sayıda zikir çekip de musallat kapmadığın için kibirlenmişsin. Esma yazdın diye kendini de buradaki ehil insanlardan üstün görmüşsün.
"Cin peri şeytan ifrit vs ilgi alanıma gireydi bugün kalkıp da konularomın yüzdeliği bunların üzerine yoğunlsrdı" Bunlara yoğunlaşsaydın zaten aklınca küçük gördüğün insanlara yalvarıyor olarak bulurdun kendini.
Bir de beddua edip ironiydi demesi yok mu. Zeka seviyesi yerlerde. Kıvırmayın, birazcık insansanız kabul edin yediğiniz haltı. Dua et fazla göze battım şu sıralar, ban yemek istemiyorum buradan.