Alıntı:
chri44 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm Hocam Beni Sevgilim Terk Etti Yaklaşık 1 Ay önce Youtubede Eski Sevgiliyi Geri Getirme Ritüeli Videosu Buldum Videoda Eski sevgilinin İsmini Kağıda Yazıp Sarımsağa toplu iğneyle çizik atıyorduk ve hergün bu sarımsakları yakıyorduk Ve 7 gün tekrarlamamız gerekiyordu Ben 2.günü Yaptıgım Günahın farkına vardım Çok pişman oldum ve orada bütün herşeyi imha ettim Tövbe ettim ama psikolojim çok bozuldu Ahiretimi Yaktım Ömür Boyu cehennemlik oldum düşüncesi beni Mahvediyor lütfen bana yardımcı olun çok güçsüzleştim kalbim mühürlendi ebedi kafir oldum düşüncesinden çıkamıyorum ne olursunuz bana yardım edin Tövbe ediyorum sürekli O Ana Dönmek İstiyorum kendimi dövüyorum kafamı yumrukluyorum Şirke düştüm kafir oldum Diyorum Allah beni lanetledi diyorum Herkezden helallik alıyorum aradım eski sevgilimi aradım helallik aldım herşeyi anlattım problem değil dedi birşey yapmamışsın dedi ama yemin ediyorum o an imanım gitti geçmiş amellerim gitti amel defterim kapandı yokmu bir çaresi bunun cehenneme gitmek istemiyorum eve kapattım kendimi sürekli ibadet ediyorum ama kıldıgım namaz boşuna Allah seni affedermi seni öyle yakıcakki seni kimse kurtaramıcak sürekli büyü yapanlara beddua edenleri görüyorum ben nasıl olurda büyü yaptım diye kendimi ayıplıyorum 4 aydır aynı psikolojideyim çıkamıyorum Tövbe ediyorum ama yine affedemiyorum kendimi bütün fetva hatları engelledi beni kimisi şirk dedi kimisi şeytanlardan yardım almadıysan şirk değildir dedi şirke düştüm ben yok bunun Tövbesi cehenneme gidicem dimi
|
‘’ “Sihirbazın tövbesi nazarı dikkate alınmaz” denmişse de yanlıştır. Aslında tövbesi kabul edilmeye en çok layık olan kimse sihirbazdır, çünkü sihirbaz kesin kanıt teşkil eden ile etmeyeni en iyi şekilde bilen kimsedir. Şu bir esastır ki peygamberler döneminde sihir gibi bir iddiası olan kimse, peygamberlerin benzeri ile mukabelede bulunmaları halinde -gerçek olanı bildiği için- hemen iman etmeye en müsait olan sihirbazdır. Sıradan insanlar ise kanıtları tasdik etmekten yana sadece yüzeysel bir bilgiye sahip olurlar. Nihai gerçeği bilen Allah’tır.’’
[Kaynak: Te'vilatül Kur'an Tercümesi -1 Ebu Mansur el-Matüridi ENSAR NEŞRİYAT Not:Bakara Suresi ayet 102 izahından iktibas)]