Alıntı:
HzBilal Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar, butun cevaplar icin tesekkur ederim. Cevaplari gordukce manen daha kuvvetli hissettim, Allah razi olsun.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazdiklarin anlamli ve guzel gercekten, bunu kendi icimde sindirmem ve yapmam zaman alacak fakat uygulanmasi kesinlikle fayda saglayacagindan eminim.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], evet kendisiyle konustum fakat duygular ozlem hasret degismeyen seyler sanirim aramizdaki sevgi arttikca, cozume yaklasacigimizi dusunuyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sacimin yan taraflari beyazladi fakat panik atak doneminden sonra cok beyazlama oldu mesela gogus killarim bile beyazladi. Beyazligin hepsini esime atfedemem  Fakat dedigin gibi bana sabr nedir, bu surec onu ogretiyor Elhamdulillah.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlis anlayacak bir sey yok, evet 1 tane 3 yasinda cocugumuz var 
|
Üstat gerekki çocuktan zaman kalmasın sağa sola gitmeye. Abartılı bir durum söz konusu. Eşinin ailesi de sürekli gelip gitmelerden dolayı uyarmiyorlar mi acaba?