Alıntı:
emreakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm Abilerim Hocalarım.
Köye Çok Yakın Bir Yerde Yaşıyorum. Zamanında Havaş İlmiyle Uğraşan Rahmetli Bir Hocamdan Dereyle İlgili Bir Şey Duymuştum. Merakımdan Onu Denemeye Karar Verdim Ve Dereye Gittim. Bu Dere Aşırı Tenha Ve Issız Bir Yerde Akşam Ezanına 10 Dakka Kala Bu Dereye Geldim ve Dereye Girdim Derenin İçinde Bir Kaç Bitişik Adım Attım Ve Osmanlıca Bir Tane Hocamdan Öğrendiğim Dua Okudum Ve Kendime Baktığımda O Eski Yüzümden Eser Kalmamış, Bakışlarım Aşırı Bir Şekilde Değişmiş Ve Göz Bebeklerimin İçi Kararmıştı. Sürekli O Dereye Gitmek İstiyorum Rüyalarımda Bile O Dereyi Görüp Bağırarak Uyanıyorum. Kendimi O Dereye Aitmiş Gibi Hissediyorum Ve O Derede Aşırı Derecede Huzur Buluyorum Ve İçimden Bir Ses Oraya Karanlıkta Gitmem Gerektiğini Söylüyor Kendime Engel Olamıyorum Neden Böyle Oldum Ben? Ve O derenin İçinde Bi Anda Beliren Yılan Ve Derenin Yanında Bulunan Küçük Bi Köprünün Arasından Geçen Çok Değişik Masmavi Küçük Bir Kuşun Geçtiği Gördüm. Bakışlarım Neden Değişti Ve Ben Neden Sürekli İşi Gücü Bırakıp Dereye Gitmek İstiyorum? Şimdiden Allah Razı Olsun
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Bahsettiğin şeyler çok zıt, bunlardan anladığım şartlanmışlıktan gelen hayal görme, etrafı algıda yanılsama durumu var.
Bu tarz işlere başında girmeyi bırakıp, önce Allah'a layık bir kul olmalıyız.