06.02.25, 15:55
|
|
|
|
Forum Puanı: 933
Etiketlendiği Mesaj: 61 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
roohanispritual Nickli Üyeden Alıntı
Havas eğitim veriyorum kardeşim ancak bu eğitimler uzaktan anlatılacak konular deil öncelikle arapça harfelerin ilmi huruf dediğimiz onun havaslarından başlanır ,bunların vefkleri riyazatları var,786 bismeleninde arapça yazmadan bunu 786 ebced karşılığı yazmak istiyorsan onunda riyazatı ,her gün yazılması gereken zekati var ,bunları yapmadan biz urdu dilinde amil diyoruz ,senin soruna gelince ben türkçe kaynakları fazla okumadım ancak idiris hocamızın bazı çevirilerinde hatalar olsada çok güzel anlatıyor ebced değerli orada nasıl hesaplanığını anlatıyor cenabu allah hocamınız makamını ali mekanını cennet etsin.Tevkili paylaşmama nedeni du duanın büyüsüde yapılıyor allah mufafaza kişiyide öldürebilir veya yapanıda ancak bu duanın evfki bu şe şelilde yaparsanız çalışır ,vek çalışır duurmda sadece uygulamaı yapın,kimseye haksız yere ağzı dili kapansın,şöyle belalara uğrasın müslümanlara yakışmaz ,hadimler ALLAHIN şeriatını bizden ço daha iyibiliyorlar düzgün yapıldığı sürece vefk kesinlike fadasısı olur ,bela ve müsibetlerden beri olursunuz.Havas konusunda amil olmak içn tek başına yapılacak iş deil ,verdiğim vefkler veye ilerde cenabu allah ömür verirse denenmiş benim veya hocamın bana tecrube ettiği vefkleri ara ara paylaşacğım ,vefki boyuna veya kola bağlamakla olmaz onu enerjisi ancak vefkin duasını okuma ile ile olur ilk zamanlarda birkaçgün posiztif etki hissedersniz çünkü vefk enerjilendirlilmiş durumda ollduğu için okuma yapmadığınız enrjisi azalır etkisi kaybolur.
|
Teşekkür ederiz.dogru söylüyorsunuz büyü olarak kullanılırsa kötü olur.sizinle elimde olan bir vefk konusunda istişare etmek isterim🌿
|