Sen bana vefkin yanlış olduğunu yazdınya kardeşim
bundan sonra sana cevap vermem doğru olmaz .Bilemden bilgiye sahip olmadan yazılan cevaplar beni açaltmaz benim ne burda mmaddi bir kazancım nede bir mefaatim olur evet havas eğitimin pakistanda aldım ,urducayı iyi biliyorum aslıl kaynaklar çelebileririn ,narlıların cevirdiği kitaplardan ibaret deil o yanlış değidiğin vefkin 3 34 tane daha değişik 4 lü vefki var en azim vefkini yazımdki insanlar faydalansın yoksa benim burda bişeyler yazmak derdinde deilim insanların derdine derman olmak bilgielrimizi paylaşmak o sebeple sana cevap vermek konuları dağıtmak insanların kafasını bulandırmak doğru deil bana sorular soramk beşkgimi test etmek hoş davranış deil müslüman yakışmaz...Beni engellerler sitesye yazmaya bişey diyemem ancak ilerki zamanlarda daha güzel deiğişik vefk gtanizmlerini yazmk isyorumi bu konuda kardeşlerim faydalansın.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle büyük harflerle yazma,bu hoş değil....
ayrıca bilmeyen acemi biri olarak bazi sorular sordum, cevap verirsen memnun olurum, ,
özellikle vefk icin icazet konusunda, yani alimlerin asirlarca emek verdiği bir konu böyle bakarak yazılacak kadar basit mi?
|