Alıntı:
arayanbiri Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selam,
İçimi dökebileceğim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim.
25 yaşındayım ve hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Ne ailem yanımda ne de gerçekten güvenebileceğim biri var. Bir niyetle başladığım hiçbir işi sonuna kadar götüremedim. Aylardır intihar etmeyi düşünüyorum ve bugün bu his biraz daha ağır bastığı için burada paylaşmak istedim.
Eskiden daha inançlı biriydim, her gün dua ederdim. Ama artık kalbimde sadece şüphe var. Kaybettiklerimin yerini dolduracak hiçbir şey kazanamadım. Yıllarca hayalini kurduğum, üzerine dua ettiğim her şey birer birer elimden kayıp gitti.
Sizce bu durumdan nasıl çıkabilirim? Hayatımı nasıl yoluna koyabilirim? İntihar etmek istemiyorum ama başka bir çıkış yolu da göremiyorum.
Sadece mutlu olduğum bir hayat yaşamak istiyorum artık.
|
intiharin iki sebebi vardir
1- ya birini cezalandirip canini acitmak icindir (3 ay sonra unutulursun)
2- ya da bitmis tükenmis ligin (acizligin) sonucudur
siz daha 25 yasindasiniz düsün bir kere iki kolun ikide bacagin olmasaydi ne isterdin ? allahim bana bir kol bir bacagim olsaydi da tekerlekli sandalyede olasaydim diye niyaz ederdin yada iki böbregin iflas etseydi yarabbim ne olur bir böbregim olsaydi da haftada iki üc kez diyaliz makinasina baglanmasiydim derdin yada lösemi olsaydin kisa kalan ömründe uzatmak icin neler düsünürdün ama cok sükür (allah kimseye hastalik vs vermesin) senin herseyin saglamken allahin sana emanet ettigi bedene allaha isyan ederek hem ona hemde kendi bedenine ihanet etmeyi düsünürsün bu yasadigin olumsuzluklari neden bir imtihan olarak görmeyip acizane seytanin istegine boyun egersin biraz kitap oku kafani baska seylerle doldur vesveseden kurtul 25 yas cocuk sayilir her seye sifirdan baslayabilirsin inan bana ilerde olgunluk caginda bu düsüncene ben nasil öyle zayifliga düstüm diyeceksin ve yazilacak cok sey var uzatmama gerek yok hayata sifirdan basla inan bana her seyin cok güzel olacak
(intihar eden bir cocuk babasiyim cocugum ölmedi ama halen cekiyor hafif sakat kaldi birde lösemi oldu hepsi intihardan dolayi) ve 62 yasindayim inan bana cok tecrübeler edindim hayat cok güzel tövbe et vesveselerden kurtul seytanin tuzagina düsme iradeni güclendir zayif olma! intihar düsüncesi hayata karsi zayiflarin teslimiyetidir hayati bize emanet eden rabbimize karsi bir imtihan dünyasi olarak gör kaybettiklerinle kendini yargilama