Alıntı:
Beyaz Kalkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu tür durumlar genellikle cini etkileşim, büyü veya nazarla ilişkilendirilir. Özellikle geçmeyen lekeler domuz yağı gibi tılsımlı maddelerle ilgili olabilir ve güvercinin sürekli aynı yerde durması da ruhani bir varlığın işareti olabilir. Öncelikle dükkanını elma sirkesi ve kaya tuzu karışımıyla temizle, ardından her gün dükkanında Duha, Tahassun, Ayetel Kürsi, Felak ve Nas surelerini oku. Üzerindeki ağırlık da nazar veya büyüden kaynaklanıyor olabilir, o yüzden manevi koruma için duaları ve namazları ihmal etmemelisin.
Daha önce büyüye veya musallata maruz kaldın mı, yoksa yeni bir durum olarak mı dükkanında karşılaştın. Bunları cevaplarsan daha fazla yardımcı olabilirim. Ama bana kalırsa nazar ve haset kaynaklı olabilir gibi geldi durum. Nazar da ağırlık yapar, bereketi kaçırır, kişiyi tüketir.
|
hocam evet daha öncesinde büyüye mağruz kaldım hem kendi hayatımda hemde iş hayatımda hep işlerim ters gitti iş yerime gidesim gelmiyor hep dışarı çıkıp gezesim geliyor iş yapasım gelmiyordu daha sonrasında bulunduğum şehirdeki bir hocaya gittim bir süre düzeldim daha sonrasında aynı durumları yaşıyorum