Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
okuyan vardir hatim etse hic etki etmez
okuyan vardir bir besmele çeker her sey tertemiz olur da işte o agizi bulmak imkansiza yakin,
bunlar normal kişinin okumasıyla gitmez aksine okurken onlarda okuyanla beraber okur sonrada gülerler,
bunlarin çaresi keserin çiviyi söktüğü gibi söküp almak tir baska da kurtulus zordur...
|
hocam başımdan geçen olayı anlatıyım rüyamda mezar kazıyordum ve mezardan muskalar çıkarıyordum. Bir kaç gün sonra ailecek dedemin mezarına gittik içimden gül alıp dedemin mezarına dikmek geldi ama içimden havada çok yağmurluydu yağmurun şiddeti çok fazla birde dolu karışık ben inat ettim o gülü aldım o yağmurun altında gülü gömmek için mezarın başını kazdım biraz fazla kazdım gülün tutması için elime mezardan poşet geldi çektim altdım poşetin içinde onlarca muska hemen ağacın dibine attım ve gülü diktim uzaklaştım.
sizden ricam ordusu çok kuvvetli rahmani ismini bilmiş olduğunuz manevi zâtların nasıl bana desteğe gelmesini sağlarım en azından bana gözükmeseler bile desteğe gelsinler. En azından keserin çiviyi söküp attığı gibi olmasada desteğe gelsinler zararlarını minimuma indirebileyim.