Alıntı:
zugoo Nickli Üyeden Alıntı
Hocalarım hayırlı gunler. Bende şöyle bir durum mevcut. Fiziki gözümle çeşitli orb benzeri ışıklar -genelde siyah ve beyaz renkteler- ve siyah gölgeler görüyorum. Arada orumcek, sinek benzeri seyler goruyorum takip ediyorum ancak aninda kayboluyor ve bir daha da bulamiyorum. Hatta gecenlerde aksam saatlerinde sinek, bocek arasi birsey evde dolasiyordu. Cocugum cok korktugu icin alip atmaya calistim yakalayamadigim icin oldurmeye calistim vurdum birkac kez ve kayboldu. Birkac saat boyunca yuzumde dolasmis ancak ben bunu cok gec farkettim. Yine defalarca cok sert sekilde vurmama ragmen en ufak sekilde zarar gormedi. Sonra peceteyle alip attim. Cogu zaman da gözümle görmüyorum ancak insan boyunda veya daha büyük boyutta bazı şeylerin varlığını enerjisini hissediyorum. Genelde de bunlardan çok büyük şekilde korku hissediyorum. Bunları hissettiğim günün gecesinde de kesinlikle rüyamda saldırıya uğruyorum. Ayrica fibromiyalji hastasiyim mutgis agrilar cekiyorum, agrilarima cozum bulamiyorum ancak elimde agri azaltici bir durum oldugunu soyluyor yakinlarim, agrilarin yerini de hissedebiliyorum. Bir hocaya bakim yaptırdığımda fotograf vb almadan anne ismi ve dogum tarihiyle baktiginda uzerimde büyü olduğunu söyledi ancak kimsenin büyü yapacağını düşünmüyorum. Spirituel seylerle ugrasan bir yakınımızda beddua aldığımı söyledi. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu durum?
|
Önce şunu belirteyim resimsiz yapılan bakımlar çok fazla yanıltır,
Mesela
Anne adı ayşe doğum tarihi 16/02/2025
doğumlu kaç kişi var biliyormuyuz?
Ben şahidim, anne adı aynı baba adı aynı doğum tarihleri aynı olan tanıdıklarım var,
bu durumdaki kişiye nasıl bakım yapılabilir?
Tabi bu sizde sıkıntı yok anlamına gelmez bir kişide sıkıntı büyü kaynaklı olacak diye bir şart yoktur, günah kaynaklı olabilir,
sataşma olabilir ki şu andaki olanlar sataşma var gibi...