Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Regresyon günümüz enerjici akım tayfasından götünden uydurulmuş aslında 2 değişken arasındaki farkı anlamak için kullanılan metamatiksel bi kavramdır.
Travması var kişinin açığa çıkıyor adına regresyon diyolar..Kim ne uydurursa diğerleri amin diyor
Allah hidayet eylesin batıldan ayırsın bizleri..
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş yaşam nedir?, insan anasindan 1 defa doğar yaşar ve ölür, geçmiside geleceğide budur,bizim inancimizda bu böyledir,
sen hangi inançtasın? kaç defa doğdun ve öldün? bunu açiklarsan konusma ona göre şekillenir...
|
2024 Ekim ayında gördüğüm rüyamıydı neydi tam olarak anlamadığım bir şekilde üst üste(korkudan uyanıp tekrar uyuyordum herhalde) en az 4 kere gördüğüm bir rüya vardı. Gördüğüm rüyada döngülerden, paralel evren mi dersiniz veya olasılıklar evrenleri mi dersiniz orasını bilmem ama yaşadığım veya yaşayacağım olasılıkları görüyordum. Başlarda başkalarının hayatlarında yaptıkları şeyleri görüyordum. Boyut olarak nerelere geldiklerini falan. Sıra benim olasılıklarıma geldiğinde bu şekilde devam edersem nereye geleceğimi ve diğer birkaç olasılığı gördüm. En sonunda en başarılı olduğum hayatı seçmeyi tercih ettim. Sonrasındaysa aslında bedenlerin aynı hayatı tekrar tekrar yaşadıklarını, ruhların ise boyut olarak yükseldiklerini, bizim aslında ruh olduğumuzu görüyordum. Tabi ruhlarında bu bedenlerde sıkışmış olma ihtimali olduğunu ve ruhlarında aynı bedende aynı hayatı tekrar tekrar yaşadıklarını gördüm.