Ancak kardeşim bu iş aşama aşama olur havas talebelerine öncel ilum haroof dersini veriyoruz arapça harflerinin hepsinin müekkel melekleri var, her gün bu harfler belli sayıda yazılması gerekir ve harflerin vefkleride her gün duruma göre günlük 11 defa 21 defa ve toplam 28 harfin eğitiminini tamamlamak 28x41:1148 gün en iyi ihtimal bunun hastalığı var ,ve mutlak hayvansal gıdalardan uzak durmak gerekiyor,bununlar birlikte 3 göz açılması ve keşfin açılması için günlük mutlaka yapılması gereken esmalar var ,salavat,istiğfar var ,yavaş yavaş talebe davatetlere hazırlanır yani demek istediğim bu uzun bir süreç ve bu süreci tamamladığında vekin mutlaka tesir edecektir ,hocan seninle birebir yüz yüze ilgilenmelidir .Uzakdan anlatılacak bir durum deil veya sana hadim veririm diyenlerde yalancının tekidir,Örnek olarak sana elif be ciim ve dal harfının haroof vefkini yazdım ve o harflere hangi melekler müekkel olduğunu görebilirisn o sebeple sana ayetlerin ve esmaların sırlarını vermem doğru deil .Ben sırları açarsam benim elimden alırlar, bende istediklerim oluyor ancak banada vermedikleri zamanı gelmedi dedikleri oluyor .Ayrıca ledüni sırlara sahip olmak için bu memleketde yaşamamak lazım o sırları benim gibi gafillere açmazlar.Umarım demek istediklerimi anlatmaya çalıştım . Yani haroof ilmi bu işin ilk basamağı ,sonrası esmaların ayetlerin vefklerinin riyazatları zekatları var ve herşey bir süreç ama işi tamamladınmı vefkin kesinlikle tesir eder...
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize sağlık hocam ben daha özel dua istiyorum mesela bakara 148. ayetin kullanıyorum bazı ayetler bazı ayetlere göre daha büyük tecelli yaratıyormuş sizin bana tavsiye ediceniğ azimet varmıdır bu ayeti öğrenmem 2 yılımı aldı sizi bulmuşken sizden bir sır öprenmezsem kendime kızarım
|