Alıntı:
ankara97 Nickli Üyeden Alıntı
Yıllardır nereye taşınırsam taşınayım huzurum yok. 18 yaşımda bir akraba ile kavga ettim o günden beridir nereye taşınırsam taşınayım huzurlu olamıyorum.
İstanbul'da 2 hane değiştirdim, okulum bitti Ankara'ya taşındım burada da 2 hane değiştirdim yok gitmiyor. Taşınıyorum ilk 1-2 ay şükrediyorum kurtuldum diye sonra o evde kıyametler kopuyor. 4 farklı evde de ilk taşındığımda hiçbir sorunum sıkıntım olmuyor ama taşındıktan kısa süre sonra ya birileri memleketinden geliyor yada illet bir komşu taşınıyor uyku bana haram oluyor.
Artık psikolojim bozuldu, bağışıklığım düştü sinir stresten saçlarım döküldü ve ayağımın altında siğiller çıkmaya başladı. Siğillerin bu durumla alakası var mı bilmiyorum kimisine okutun geçer diyorlar o yüzden bu konuyla alakası olabilir diye yazmak istedim.
Son dönemde karşıma sürekli ısrarla celcelutiye duası çıkıyor. Bu bir işaret diyip okumak istiyorum ama bir o kadar da okumaktan çekiniyorum, sizce okumam hayırlı olur mu?
Günlük 8 ayetel kürsi, 3 er defa ihlas felak nas okuyorum, 19 defa cünnetül esma okuyorum. Saffat suresi dinleyince herhangi bir gariplik hissetmiyorum.
|
senin durumun manevi degil, yani moda söylemi ile metafiziklik bizim tabirimizle havaslik bir durum degil, sen tıbbi olarak kendini kontrol ettir..