24.02.25, 18:34
|
|
Üye
|
|
Forum Puanı: 40
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Bak güzel kardeş. Ben senin çektiğin derdi otuz seneden beri bizzat kendim yaşıyorum. Bu sitede sağolsun imas hoca, düzeltti musallattan kurtuluyorum, azbirsey kaldı. Herşey mükemmel imas hoca işini çok iyi yapıyor sağolsun böyle kıymetli Havas uzmanı çok az bulunur, 12 seneden beri Huddamli hocaları gezip durdum
Anca bu sitede imas hocadan gördüm fayda, sağolsun varolsun değerli hocamız.
Şimdi sen kabullendim dedin, tıbben çözüm buldum diyin dimi! Ee ozaman ugrasmican Havastan rukyeden kendi başına uğraştinmi, daha büyük bela/cin/musallat kaparsın.(bunu demek ister herkim sana)
Otuz sene bende çektim,son 14 sene bu senin hatayı bende yaptım(rukye) daha beter ettim sihhatim çöktü senin gibi oldum.
Eğer ilaçlar ise tercihin senin çözüm, tamam iyidir. Sen bilirsin, ama ilaçta kal Ozaman. Başka şeylerle uğraşma kendi başına.
Bende ilk yirmi sene aşı yedim idare ettim, hayata devam ettim. Öyle yap devam et ilaçlarına.
Bakarsın, belki Facebook şizofren gurubunda bulursun, dert taşın olur. Burası tehlikeli içerikler barındırıyor,dikkat et. Herkimin paylaştığını deneyeyim deme, olur bitersin, yazık edersin kendine. Sitenin yetkili üyelerine güven, hebsi renkli isimleri var ;-) şimdi anladın kurban?!
|
Ben de yıllardır derdimin ne olduğunu bilmeden yaşadım hoco hoca gezdim.Gittiğin hocaların derdinle apayrı ilaç tedavisi uyguluyor Daha sonrası daha da beter. Hastalıgını vucudun da nasıl bir etki nasıl bir sonuç doğurduğunu bile iyi gözeten doktorunu da kesin bulur.Ben bir aydır siteyi sessizce takip ediyordum ve burda ki hocaların yazılarını takip ettim. Ve kendi doktorumun kim olduğunu tesbit ettim.İnşallah tedavi olmak için öırpınıyorum sabırsızlıkla bekliyorum @İmas hocayı
|