Alıntı:
bakir Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yıllardır derdimin ne olduğunu bilmeden yaşadım hoco hoca gezdim.Gittiğin hocaların derdinle apayrı ilaç tedavisi uyguluyor Daha sonrası daha da beter. Hastalıgını vucudun da nasıl bir etki nasıl bir sonuç doğurduğunu bile iyi gözeten doktorunu da kesin bulur.Ben bir aydır siteyi sessizce takip ediyordum ve burda ki hocaların yazılarını takip ettim. Ve kendi doktorumun kim olduğunu tesbit ettim.İnşallah tedavi olmak için öırpınıyorum sabırsızlıkla bekliyorum @İmas hocayı
|
Kusursuz birşey tavsiye edeyim ikinize:-)
Paylaştiydim, sirke ile mumyala bedenini dört saate, bı bak.
Sedir yaprağı soğuk suda beklet iç. Sedir balından 3kg al, sabah akşam birer yemek kaşığı ye, Öngün boyunca. Faydasını görürsünüz, biiznillah. Her kaşık 12saat uyku yapar, çok ağır uyku. Besinci-Onuncu günleri zihin toparlanır rahat olursun. Beni doktor en yüksek dozaj ilaçlardan en hafif dozaja aldı, böylece :-)
Alıntı:
kaanertnc Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardımcın olsun abi inşallah imas hocam tam çözüme kavuşturur da kurtulursun tamamen. Çektiklerin kefaretin olsun inşallah. Allaha emanet ol.
|
Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Kusursuz birşey tavsiye edeyim ikinize:-)
Paylaştiydim, sirke ile mumyala bedenini dört saate, bı bak.
Sedir yaprağı soğuk suda beklet iç. Sedir balından 3kg al, sabah akşam birer yemek kaşığı ye, Öngün boyunca. Faydasını görürsünüz, biiznillah. Her kaşık 12saat uyku yapar, çok ağır uyku. Besinci-Onuncu günleri zihin toparlanır rahat olursun. Beni doktor en yüksek dozaj ilaçlardan en hafif dozaja aldı, böylece :-)
|
Sedir balının kilosu 20$ civarı.