Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım ben bu insanların içindeyim ne ud gördüm ne gitar.
Hatta dahası bir çok kerametlerinede şahidim.
Her gün onlarca insan geliyor aralarında musallatlı olanlarda var.
Gözümle gördüğümü nasıl inkar edebilirim.
Yaşımı siz biliyorsunuz ben kendi başıma bağlanmadım kuzenimle birlikte bağlandık (tarikatlarına değil şeyhlerin şahsına)
Ben menzilede gittim menzilide gördüm.
İsmail ağayada gittim onlarıda gördüm.
Hatta kim dir o , Şişliler var birbirini şişliyorlar onları internetten gördüp kuzenimle aralarına karıştım onlarıda izledim.
Benim ruhumu en çok cezbeden ve en ilimdar dindar hak üzere olan tarikat/şeyh olduğunu görüp öyle bağlandım.
Bu arkadaş ya cemaatleri karıştırıyor yada büyük ithamda bulunuyor.
Sizin güvendiğiniz benimde güvendiğimdir inandığınız inandığımdır sevdiğiniz sevdiğimdir ama gözlerimle şahit olduğum bir şeyi nasıl inkar ederim.
Adamlar kendileri diyor zaten,def ve ney dışında bir enstrümanın zikir ortamında işi yoktur tarikatta işi yoktur diye.
|
İşte onların en belirgin özelliği ilimden ziyade devamlı keşf le uğraşmaları, ayrıca zilsiz tef yani bendir tamamda, ney ile zikir nasıl olur? bu udla zikir videoları vardı bir zamanlar ben bir kaç kere izledim, sonra tepkiler gelince videolar kaldırıldı..
O arkadaş cemaatleri kariştırmiyor bu olay burada aylarca konuşuldu, ithamda bulunacak biride değil gariban bir simitçi, bu çocuğun derdinden annesi kanser oldu..