Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Ben biraz psikolojik yönüyle açıklamak istedim. Dini bilgim çok az.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abime gelince... O biraz sinirlidir, bazen kafamıza taş attığı da olur. Yine de gerçekten iyi ve düzgün biri. Bazen öyle bir cevap veriyor ki kızıyor mu övüyor mu espri mi yapıyor, belli olmuyor. Bazen gıcık olduğum oluyor. O bizim iyiliğimiz ister. Doğru bildiği ne varsa aynen söyler, çünkü öte tarafta hesap vermekten korkar.
Çok da sabırlıdır.
Ben onun sayesinde çok şey öğrendim. Amellerin niyete göre değil Allah'ın emrine göre yapılması gerektiğini öğretti bana.
Biraz sakin kalmaya, onun ne demek istediğini anlamaya ve ona kızmamaya çalış. Tanıdıkça seversin.
Mihrez yaşıyor diyenler var. Öldü mü yaşıyor mu bu cin yahu? 
|
bana yaparsa karşılığını alır sinirli asabi olması hakaret etmesi iftira atmasını masum mu gösteriyor temizemi çıkıyor şimdi öte taraftan hesap vermekten korkan kimseye iftira da atmaz hakarette etmez aynen çok sabırlı gördük sen zaten Allah rızası için amellerin yapılacağını bilmiyormuydun yani

yok bende asabi birisiyim öyle her isteyen bana istediği gibi davranamaz siz ezilmişsiniz belli ki ama ben ezdirmem kendimi size tavsiyem sizde başınızı dik tutun biraz kimseye ezdirmeyin kendinizi