Alıntı:
Orxan Nickli Üyeden Alıntı
Ben bildiğim insanların korkularıyla neqativ ererjilerle yani isyan dolu kelimeler küfür sözleriyle həmən oraya geliyorlar diye biliyorum ha bide abilerim söylemiş kan veya kötü kokuların enerjisiyle
Mümin cinlerse zikir namaz kılınan evlerde hoş kokulu buhur yakınca geliyorlar amma onlar gelirse kafir cinler duramıyo orada diye biliyorum
|
Müslümanların zuhuru için bazı şartlar vardır o şartlar sağlandığında şeytan oraya o şartlar nedeniyle giremez cinle bir alakası yoktur.
Küfür ve isyan edince gelmeleri günahın manyetik enerjisi ile alakalıdır.
Günah mıknatıs gibi şeytanı çeker.
Ne kadar büyük bir günah işlenirse mıknatıs o kadar kuvvetli olur.
Ve o günahın enerjisinden hoşlanırlar tatlanırlar o günah onların hoşlarına gider ve ellerinden geleni yaparak dahada günah işletirler.
Misla tövbede onları çeker.
Onunda etki alanı yüksektir.
Tövbe edenin tövbesini şeytan işitince hemen gelir ve yine saptırıp o yola düşürmeye günah işletmeye çalışır .
Yeminde öyledir Allah doğru yerede yalan yerede yemin edeni sevmez. Gerektiğinde edilir.
Adakta öyledir onunda çekim alanı güçlüdür eğer adak yerine getirilmezse cinlerin eline düşersin.
Her türlü sıkıntıyı verirler tıpkı yalan yere yemin edenlere yaptıkları gibi.
Cenabet olupta cenabet bedenin üzerinden bir ezan vakti geçirmekte öyledir.
Ezan okunurken kişi cenabet bir haldeyse şeytanın eline düşer ve şeytana bazı sınırlar açılır kapılar aralanır.
Sonradan Abdest alsa bile bir kaç gün uğursuzluk devam eder.
Bunlar hep yaydığı frekanslarla cinleri şeytanları çeker.