Alıntı:
Sessizadam Nickli Üyeden Alıntı
Ahmed b. Süleyman, En-Neccad, Emalisinde Ameşten, Ebû Bekr El-Haraiti ,le İ. Ebû Şeybe, "El-Kelait"
İbn-i Teymiye'ye göre de insanlarla cinler, birbiriyle cinsî temasta bulunabilir ve aralarında normal bir çocuk doğabilir. Bu, çok vukû bulmuştur demiştir.
El-Hâfız-ı Hacer-i Abbas, şöyle rivayet etmiştir:
"Kişi, eğer âdet halinde olan hanımı ile cinsî temasta bulunursa, şeytan, ondan önce davranır. Kadın, ondan hamile kalır ve doğan çocuk da muhannes olur. Muhannesler, cinlerin çocuklarıdır."
İmam Şiblî, cinlerle evlenmenin mümkün ve vâki olduğunu kabul etmekle beraber, buna engellerin de bulunduğunu belirterek insan neslinin insanlarla evlenmekle olacağını belirtiyor. Ancak "İnsanla cin arasında bir aşk meydana gelir de insan evlenmek zorunda kalırsa, o zaman iş değişir, zararından kurtulmak için evlenilir" diyor ve "Yine de zararından kurtulunmaz." diye ekliyor.
Daha da var atabilirim..
|
bu sözler onlarin olabilir şeklindeki fikirleri , bu konuda herhangi bir kayıt yoktur, hem dini hem ilmi olarak bu mümkün değildir, olmus bir olay dogmus bir cocuk icin isbat yoktur, etle duman birlesmez, baba insan olsa döl dumanin neresine yerlesecek, cinlerin nasıl hamile kaldiklari cocuklarin nasil dogdugu hakkibda yeterli bilgi yokken , bu tur sözler sadece söylentidir,
ben belge diyorum sen internetten buldugun bir blogger yazısını delil gösteriyorsun
hemde bir zeydi bir ehli sünnet dişi birilerinin sözlerini
internette herkes istediğini yazar, internetteki cogu yaziya inanilmaz
en son verdigin isim imamı şıblinin nasil öldügünü internetten bulabilir misin?
he dersen ki ben buna inaniyorum evlenirler çocuklarida olur soylenecek bir sey yok
bu internetten delil