Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
hâl ilminde olan biri sıkıntının giderilmesini sıkıntı sahibine bırakmaz, 1 lahzada sıkıntıyı giderir üstelik maneviyatla baglati kurabiliyorsa sıkıntı çekenin cefasini acısını sonlandırirki o kisinin itikadi daha kuvvetlensin amelini tam yapabilsin diye, senin uzun sürecli sıkıntı çekmen biraz tuhaf olmuş,
ayrica
soydan gelende sıkıntı olabilir çünkü sebepleri ve bağlatsi var
ama
kürtajdan düşen çocuğun seninle ne alakasi var,kürtaj yapılan çocuğun anasi değilsin babası değilsin, kürtaj yapan bundan sorumludur.
|
Allahın kimseye kötü hastalıklı kader yazmayacağını otizimli çocukların bile ailesinin ya da soyundan işlediği günahlar için öyle olduğunu sıkıntının giderilmesi için o düşen kişileri razı etmem gerektiğini aksi halde ben vefat edince bu dosya düşene kadar gideceğini söylüyor bende başkaları göremiyor benim bir şeyim yok dedim o da dedi ki kardeşim biz sana kötü bişey önermiyoruz ki Türkçe tövbe okumanı öneriyoruz alt tarafı Allah’ın rızasını kazandıkça her şey düzelecektir dedi sen bi çabala dosyanın düşmesi onların razı olması için dedi ondan sonra ulaşamadım zaten ama o 1 kişi bile razı olunca üzerimden yük kalktı