Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
bakımda görünmeyen varlık ve büyü ,,ve hoca müdahelesiyle bile vucudu terk etmeyen varlık yada musallat....bu konu havas ilminin derin hoca diye tabir edilen hocalarının baş edebildigi bi konu,,bakımda görülmeyen varlık genelde hatta yüzde doksan tılsım ile kendini ve büyüyü korumaya alır ,yani büyüyü yapan kefere bu varlıkları korumaya alır aynı şekilde büyüyüde ...bu konuyu bu site eski üye astra ve rahmetli sin hoca nın konularında okudum bide 2 tane havas kitabında okudum..bu işin sırrı geniş caplı bi hamail yazmaktır nasılmı 3 tılsım 3 vefk 1 tane kuvvetli azimet bi tane mühür vs böyle bi kombinasyon yapılırsa ne musallat kalır ne büyü nede büyücü...ben 2 ay önce istigramda bi hocaya hamail yazdırdım 3 tane biri bana 2 tane kardeşlerime 2 ay taşıdık sonuc sıfır adam izmitte hac umre organizasyon şirketide var hemde hamail muska yazıyor,,hamaili actık ben biraz anladıgım için hemen baktım 4 tane 4lü vefk yazmış besmele selamun kavlen fetif 1 ayet bide 4 tane esma ha bide celcelutiye 4lü vefki 2 metre birraz ayet zaten hamail 3 parmak genişliginde ,,yani sadede geleyim ne tılsım var ne azimet var ne mühür var böyle bi kombinasyon ile agır musallattan kurtulmak mümkün degil....bunları niye yazıyorum bi örnek vericem insanda agır bi yanık oldugu zaman cilt doktoru 4 yada 5 keremi karıştırır bi formül yapar niye bi kerem o yaraya fayda saglamaz ..agır büyü ve agır musallat olayıda aynı bu misal gibi hiç bi fark yok....ben bu güne kadar belki 20 üzeri hocaya bakım yaptırdım imas hocamız ve 2 yada 3 hoaca dışında hepsi farlı şeyler söyledi yok sende nazar var yok cakralarda sorun var vs vs vs.....
|
Geniş çaplı tam anlamıyla çalışır ve görevini yapan bir hamayil bir bir buçuk senede hazırlanır ve saatleri vardır, hamayilde bazı özel rituellerde vardır biri olmazsa diğeri aktiflesmez.