09.03.25, 16:25
|
 |
Bilgili Üye
|
|
Forum Puanı: 10721
Etiketlendiği Mesaj: 5412 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Dediğim gibi, verdiği isimleri açığa verdiydim. Sustu idiler, şimdi pek nadiren konuşur oldular. Yani benim sorgu sual etmemi bekler, doğru suale anca cevap alıyorum.
Herhalde beni bana anlatır bunlar, maksad ney, nereye varcak henüz çıkaramadım.
Onlara dedim, madem yardım etcez dersiniz, ozaman şu musallatlari temizleyin dedim. Ama biz ona karışmayız dediler.
Tıbbi derken imas hocam: iki hafta evvel cuma günü sabah kalktığımda sol yanağımda, çenede sancı var idi, ağzımı acamiyordum. Ağrı kesici aldım, ertesi günü sancı kesildi, ama çenem hale zor açılıyordu.
Eee dış doktoru baktı, dişlerimi kontrol ederken sancı eden dişime dokunduğunda tepinmeye bağırmaya başladım. Ama doktor dişlerin temiz dedi.
Belki bu, canıVar/cinlerin bana ettiği bir uyarı idir, desem sen ne dersin Omas hocam.
Evet bu konuşmalar artık özet gibi geçiyor. Benim kendi dediğimi, bir tekrar gözden geçirirken, içime bazı şeyler oluyor bana, yani kanaatine varacagim belli yanıtlar bu içime yansıyan mesajlarda bulunuyor. Artık böyle oluyor görüşmem bunlarla, diyalog tan kaçırdım galiba isimleri ifşa ettiğimden beri.
|
Yahu mübarek çenen ağrıyor cinden biliyorsun, öyle şey olur mu , onlar hayatın her noktasına müdahele etmezler, oda cinden buda cinden bu kadar saplantılı olmaya gerek yok...