Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bir mürşit esliginde , yada mürşit egimlerini almadan yapilan her sey havas ilminde ters teper,
ayni tıp fakultesini bitirmeden dışarıdan tıp kitabi okuyarak kendini doktor cerrah oldum sanarak kisinin ameliyat yapmasi gibidir, bu durumda kişi hem kendine hemde ameliyat ettigi kisiye agir zarar verir,
havas bir ilimdir hemde çok teferruatli , cok incelikleri olan safece ilim almis kisinin uygulamadi gereken bir ilimdir, en ufak hata kisinin hem kendine hemde karsi tarafa agir zarar vermesiyle sonuclanir,
ayrica her seyin bir usulu bir sekli bir uygulanışı vardir, öyle şu ayeti soyle yaz uzerinde tasi gibi islemlerle fayda olmaz , eger öyle olsaydı asırlardır süre gelen bu ilim olmazdi ve bu kadar asirdir bu kadar alim evliya bu ilme omurlerini harcamazlardi...
|
yazdıklarının en başlarına katılıyorum ancak sonrasına katilmiyorum ayet yazmak hadis yazmak bunlar dan istifade etmek için illaki icazet almamız mi gerekiyor , ( vefk tılsım hariç) tövbe estağfurullah çekip 2 rekât hacet namazı kılıp yazdikdan sonra 2 rekât da şükür namazı sonrasında sadaka vermek de efdal. ben tecrübelerimi yazdım sadece bundan ibaret. ayrica birşey dada eklemek istiyorum, bir molla bir kağıda çizik atar enerji yükler diğer kişi bin tane işlem yapsa o enerjiyi yakalayamaz / herşey dikdörtgen kareler sayılar değil /