Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
daha ayrintili yazmalisin, eğer dediklerini duyuyorsan musalkat olmuslar demektir...
o takilarla biten isimlerin belli bir anlami yok...
|
Hocam beni bilirsin özel mesaj attiydim.
Duyuyorum benimle konuşuyor bunlar. Geçen camideydim, bir kötü koku var idi, orda oturan biri tarafından geliyordu. Ahır kokusu gibi idi.
Bir evvelkinde orada camideyken, aynı şahsın oturduğu yere baktığımda,orada bir onu kaplayan ışık gorduydum(bazen oluyor bu görüntü bende).
Bunlara -in takı li varlıklara sual ettim, ve şimdi sitede bu isimlerin şeytani olduğunu okudum. Allah göstermesin sapittirmasinlar bunlar beni korkuttu.
Sualime görüntü verdiler (kadın yüzüğü taşlı). Ve sonradan üstüne varıp onlara sorduğumda yanıt ise: evet o adamın cini var. Yüzük onunla alakalı değil, ama istersen olabilir dediler.
Adam nasıl birisi diye sordum, dediler (ilkin bana bir ses dinlettiler. Biri dedi, şimdi nerde kaldiydik?!
Ben hemen hatırladım bu konuşan ses, bir tanidigimin beni geçenlerde ağzımı yoklamak istemesi idi. Yani beni gereksiz yere konuşturmak istediydi o benim tandik.
Işte o tanıdık biraz laf taşıdığını bildiğim için, hemen hatırladım durumu ve bu -in isimli varlıklar o an bana dedi, o sual ettiğin (camideki şahıs) aynen böyle dir.