Alıntı:
kaanertnc Nickli Üyeden Alıntı
35 yaşımdayım okuyorum yazılanları sağolun inanın bu konuları konuşabildiğim başka bir mecra yok böyle kişisel şeylerle meşgul etmek istemezdim forumu, nasıl cevap vereceğimi de bilmiyorum. Yani himmet demişsiniz ama temelde kalpte problemi olan birisi olduğumu düşünüyorum ve bu yöntemler beni bir yere vardırır mı bilemiyorum. Çok güdüsel ve anlık gelişiyor düşüncelerim bir an doğru dediğim şey yarım saat sonra yanlış oluyor ve çok yoruldum artık kendi hastalıklı kafam bana yetmiyor bir yolum olsun istiyorum ama ne yapsam kalbimi mutmain edemiyorum Rabbim olan Allah'a karşı samimi olmak istiyorum ama sürekli tırnaklayan çimdikleyen bir şeyler var, çok da uzatmak istemiyorum Allah'ım affetsin. Ve forumdakiler de dünya da ahirette şahit olsun ki ben hayatıma giren çıkan herkese hakkımı helal ediyorum.
|
Himmet konusundaki evliyalar kalplerin doktorlarıdır. Yani zaten size gerekli olan bu himmet işidir. İslam'da nefsi Kemale erdirmek gerekir. 7 tane mertebesi vardır ve bir mürsidi kâmil olmadan bunlar geçilmez imkansızdır en fazla 2. Mertebeye erişilir tek başına. Bu himmet istediğimiz zatlarda böyle büyük zatlardır. Kalplerin tabibidir sizin işinizi çözecek en büyük ilaçlardan biridir himmet istemek. Siz sadece inanarak yapın. Hem ne kaybedersiniz ki? Kalbinizi bilemem ama yazılarınız samimi geldi zaten samimi olanı Allah yoksa bırakmaz merak etmeyin.