Alıntı:
bylucky Nickli Üyeden Alıntı
Yazımda ne diyorum? Büyü ile ilgili şeyleri istemem. Dua istiyorum, yok mu bir alimin evlayının hadislerden bir yerlerden etkili bir dua.
Git gelli yani 5 vakit namazı olabildiğince kılmaya çalışıyorum. Mükemmel değilim ama orası bir gerçek. İçki, sigara, kumar vb kötü alışkanlığım hiç yok. Haramdan her zaman kaçınmaya gayret ederim.
|
Yazdıklarının hepsini okumadım çok azını okudum bir yerde büyü falan istemem demişsin bu güzel. Senin derdine en büyük ilaç bence salavat çekmektir günde cekebildigin kadar salavat çek
Alıntı:
bylucky Nickli Üyeden Alıntı
Helal dairenin içinde kalmak niyetim zaten, bir an önce evlenmek niyetindeyim. Olmasını istiyorum ve gerisi bende yani zaten çok fazla çabaladım. Bu sefer her şeyi daha güzel ve düzgün yapabilirim. Bir dua edeyim ömür boyu bana kitlensin demiyorum. Benim onu sevdiğim kadar, benim onu bırakmak istemedğim kadar o da istesin. Olay o, hak ettiğim değeri görmek istiyorum. Bunu başkalarında aramak istemiyorum.
|
Ama salavatıda öyle sevgili olayım gibi haram bir şey niyetiyle yapamazsın. Evlenmek niyetiyel yapacaksın.