Alıntı:
kaanertnc Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi ben yaşadığım şeylerle kıyaslama yapıyorum ama hem benim durumumu psikolojik diye nitelendirmek mümkün hem de eğer (benim görüşüme göre) metafizik bir durumsa bunun sırrına nail değilim mekaniğini anlayamıyorum ben gördüğüm şeyleri bir ışık topu siluet ve gözüm kapalıyken imaj olarak gördüklerim diye ayırdım bir de gördüğüm abuk sabuk rüyalar var bunlardan farklı bir mevzu var mı diye düşünüyorum bir de şöyle bir şey mümkün sanırım bu Sinerjideki dayının anlattığı minvalde, onlar görüntü gösterebildiği gibi ben de onlara görüntü imaj gösterebiliyorumdur diye düşünüyorum mesela ben genelde yatağa girince rahatsız ediliyorum ve bazen imaj olarak o cine dansöz kıyafeti giydirip oynatıyorum kafamda vs onlar da bunu görebiliyorlar sanırım.
|
Aklından geçeni yani hayali onlarda görür evet.
Ama sende bir musallat durumu var gibi imas hocaya bir yaz istersen.
Cinler dediğim gibi ortamdaki enerji ve frekansları kullanarakda bir kişiye görünebilir dedik. Hayal yöntemi dediğimiz zihnimizde bir şeyler canlandırarakta kendini bizlere gösterebilir. Senin görmüş olduğun şu top ya elektrik gibi yada alev topudur değilmi.
Ateş kırmızısı turuncuyla karışık yani ateş rengi tüy topu gibi bir şey. Etrafına ışık saçar oradan orada zıplar tuhaf sesler çıkarır bedene deydiğinde hissedilir sanki bir nesne değiyor algısı oluşur beyinde. Bu cinlerin bir benzer görünme yöntemidir. Geceleri yorgunken yatağa girince karanlık ortamda bu surette görünebilir.
Bilimsel açıklamalar da var ama ben cinlere yorarım bunu.
Çünkü bende görmüştüm bunu. Perdeler dahi hareket edecek zıplayınca laminantları oynatacak sanki bir köpek bir kedi zıplıyor gibi ses çıkaracak ve tuhaf bir çığlık atacak bir varlıktan bahsediyoruz. Bunun lambalardan oluştuğunu düşünmek ahmaklıktır.
Seni anlıyorum