Alıntı:
lSametlTasl Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm bu dediklerinin bende aynısı var fazlasıyla gözlerin yaşlı olması kızarık olması uykusuzluk teraviye gidiyorum her rekatta 3 4 kere bir esnermi bir insan esmeye esneye gözü yaşarırmı ben anlamadım geceleri yatarken çok fazla kedinin gelip vücudumda gezmesi kedilerden birinin cinsel organımı yalaması bo__şaldığım oldu bu olayları ilk anlamaya çalıştığım zamanlar kediler geliyor vücudumda kırk ayak gibi şeyler geziyor geceleri bu olaylar çok fazla var ve rüya olayları da çok fazla oluyor ve uyudumda hiç bir şekilde uykumu alamıyorum rüya benzeri gördüğüm yerlerde sabaha kadar sanki gezmiş gibi oluyorum
|
Allah C.C şifalar versin. Burada kıymetli hocalarımiz var onlar size durumunuz hakkında daha detaylı bilgi verebilir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ile görüşmenizi tavsiye ederim. Bana yardımcı oldu Allah razı olsun. Faydasını gördüm biiznillah.
Yaşamayan bilemez,yaşayan biri olarak naçizane anlatabilirim biraz.
Vücutta deri altında gezinen ve insani çıldırtma seviyesine getiren bir durum.
Kafada dahi gezinip saçları döktüğü, hem damar atması gibi hemde sürüngen gibi yılan gibi birseyin vücutta bir aşşagi bir yukarı hareket etmesi.Pulsing- nabız atması gibi vücutta hissetme.
Karın bölgesinde şişkinlik, top gibi birsey , kasık bölgesi mide ve karın bölgesi .
Sürekli yorgunluk, uyku hali. Vücutta çıban gibi şeylerin çıkması ve bir şeylerin yüzünüze, vücudunuza zarar vermesi.
Rukye dinleyince… Saffat - Abese süresi rukyeleri dinlediğimde, hareketlenmelerin aşırı artması ve karın bölgesinde şişkinlik kasılma top şeklinde bir kütle hissetme..
Kalbime iğne batması hissi … rüyalarda harabe pis yerlerde kendini görme . Vahşi hayvanların Aslan ,kaplan, yılan ve benzeri hayvanların ısırması .
Bazen cinsel rüyalar. Bir şeylerin vücuda dokunması hissi.
Aile içi huzursuzluk, işlerde sorun yaşama bir türlü düzen tutturamama, evlenmede sorun yaşama .
Gibi gibi hayati etkileyen enteresan bir döngü içinde olma durumu .
Sonuç ?
Büyü yapmışlar,serefsiz şeytan işbirlikçileri,bir tane falanda değil . Sürekli tekrarlatmışlar yenilemisler.
Büyü ile gelen musallatta olabilir, gunahlar ile gelende olabilir…Hocalarimiz daha iyi bilir.
Büyü ile gelen zarar veriyor maddi, manevi, sağlik şakası yok bu işin.
O tv’lerde cikipta işi bilmeyen,boş boş konuşan büyü’nün musallatin etkisini bilmeyen sözde hoca denilen zavallı,aciz,cahilleri dinlemeyin.
İşin ehlini bulup danışın.
Bu problemleri yaşayan herkese naçizane tavsiyem
-Dua, Allah’tan şifa istemek Ondan başkası dertleri açamaz, şifa veremez. Sebep yaratir yol gösterir.
-İşin ehli, ehli sünnet birinden yardım alın. Şifa ancak Allah’tan onlar biiznillah şifaya vesile . Doğru kişiyi bulun. Sahtekarlardan uzun durun.iyi araştırın.
-zürriyet tövbesi -nasuh tövbesi - tesbih namazi
-Bütün günahlari terketmek.
-Namaz ve ibâdetleri tam yapmak
-Sadaka vermeyi alışkanlık haline getirin
-Zekatinizi verin.
-Temiz yaşamak.