Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
O kadar sorguladim ve sorguluyorum ki donusu olmali bi yolu diye yok
Keske benim sorguladiğim kadar karsi taraf da biraz igneyi kendine batirabilseydi de kacmasaydi bu sekilde bir erkek bir kizi uzun sureli iliskisininaldatma saygisiszlik yalan sevgisizlik yoksa neden birakir ki bu hak degil mi,birine umut verip sevip sevdirmek bekletmek ozletmek sonra cok kavga ediyoruz diye ortada birakmak engellemek konusmasina dahi izin vermemk herkes unut diyor ya unutmak kolay mi baska.erkek yok mu diyor onun gibi duygularla sever miyim o zaman herkrsi niye sevmedim bu yasa kadar .Bilmiyorum kafayi yicem aglayan sizlayan adamdan gormezden gelen birine birini mi buldu aldatildim mi konustugu biri mi var bilmiyorum 4 yili bu kadra net biri bitiremez bence gorusmek ve gormek istemeyecek kadar ama ilahi adalete guvenmem lazim bu bir imtihan bunu biliyorum ama umarim kazananlar olurum ve umarim dualarim kabul oldu derim diger turlu bu durumu nasil.asarim emin degilim imanim o kadra guclu değil.Son zamanlardaki sorgularim beni egri yola sokmaya itiyor niyeyse uzgunum...Dusunmek bile istemiyorum.Sadece bu umtihani gecmek ve gormek istiyorum olacak olani ve duamin manulune sahit olmak hayirlisi ile sahit olamazsam bilmiyorum.icimde bir sey o zaman dua hic etme diyor yani bu gunah biliyorum haşa olmaz biliyorum dua cok kiymetli bisey biliyoeum ama kabul oldugunu kul gormek ister o sevinc baska ben o kapiya hic hacetimde diretip aglayarak gitmedim ama ilk defa gidince insan diyor ki ya bir de ben goreyim yaa bir de ben goreyim ne olur dua edin hayirliis ile dualarim kabul olsun yoksa ben bu nefsimle bas edemiyorum...Duamin kabul olduğu sevinci mucizeyi yasamak istiyorum ben de kirk yilin basi bir seyi cok istediysem bicok kisi de eristiyse ben de erisebilirim benim de olsun
|
Kardeşim herkes nasihat ediyor senin kendin gerisini tefekkür etmen lazım, saplantılı bir şekilde aynı şeylere takılmanın manası yok. Ben senin durumundan şöyle bir ders çıkardım kendime fazla ısrarlı dua da isyana götürebiliyor, imtahanın oluyor.