Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi cok doğru dediklerinin dua ettiğimizde suphe duymamak lazim elbette supheyle olursa olmaz vallabi kalbime suphe sokmamaya o kadar cabaladim ki ama yorumlarsa oldu benim oldu su oldu bu oldu imkansiz oldu oldu diye herkes yazmis ya 4 ay az degil kiii xildirmak uzereyim sueekli bisey isteyen biri de degilimdir hacetimde direten de tevekkul de ederim dualarimi da ederim ama ilk defa biseyi cok istedimm ilkkk kezzz bu zamana kadar bir kez ya....Cok istedim cok hala istiyorum Allah nasip etsin yine istuyorum ama Allah tarafindan nasip etti bak su sekilde dua etmistim oldu imkansiz oldu dualar sayesinde demek istedim hala istiyorum ama olmuyor haklisininzz olmuyor dememek lazim biliyorum tövbe cekmem lazim bu konusmadan sonra biliyorum yeniden duzelmem lazim biliyorum ama seytan arrik o kadar zorluyor bu dusuncelerle cok uzgunum namaz kilacagim zamsn kildin ne oldu hacet namazi kilicam bin tane kildin neyin haceti off delircem diyorum kafamda biraz da uzaklastim bu arada belki nefsime de cok yuklendim bilmiyorum ne yapayim bu bir intihan cok iyi biliyorum vazgectifin anda gelecek belki belki icim gectifinfe gecelecek biliyorum ama suan icimdekileri anlatamam cok kotuyum cok cok mucize istiyorum o mucizeyi verecek tek kisi biliyorum Allah kun fe yekun o yerin ve gögün sahibi de o biliyorum zamani da var evet duada aceleci de oluyorum ki cok da sabirsizim belki bi seyi istemek bu kadar bunu da engelliyor biliyorum ama hala hala halaaaaaa aklim kalbim beni cok bunaltiyor bazi donemler tobe hasa biluyorum cok yanlis bu dusunveler kusura bakmayin ama uzgunum oaylasmak ve kendime gelmek istiyorum
|
Siz hidayet bulmak için her gün en az 70 kere himmet Allah dostları diyin o zatlar size himmet ederse kulluğa doğru yol alırsınız. Leyla'ya aşık olamayan Mevla'ya da olamaz. Siz kalbinize Allah'tan CELLE CELALUHU başka şeyler aldığınız için bu aşk acısını çekiyorsunuz yani kalbinize Allah'ı CELLE CELALUHU alırsanız acıdan eser kalmaz ki hakiki aşka doğru yol alırsınız.