21.03.25, 04:44
|
|
Vefalı Üye
|
|
Forum Puanı: 2937
Etiketlendiği Mesaj: 43 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
theore Nickli Üyeden Alıntı
Rüyamda hiç beklemediğim şekilde ben ailem hepimiz Kabe'ye gidiyoruz. Ben dua ediyorum işte “Allah'ım bundan sonra yapacağım bütün duaları hemen ama hemen kabul et” falan diye. Hatta şey okuyorum, “allahumme es’elüke bismikel e’lal eazzil ecellil ekramil esraü ve allahümme inni es’elüke bi meagidil izzi min arşive ve münteharrahmeti min kitabike vesmikel a’zami ve kelimetikettammati en tusalliye bi efdalü salati ve bi esraü salati ve bi ecmalü salati ve bi ekmelü salat ala ceddi muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain” sonra yine aynı dua, allahım bundan sonra benim bütün dualarımı hemen ama hemen kabul et sonra yine o ettiğim salavatı getiriyorum. Kabe’ye sarılıp söylüyorum hatta böyle içten sarılıyorum.
Sonra Medine’ye gidiyormuşuz ama ne garip orada ihrama giriyoruz ve benim ihramım siyah, işte ihram giyimi bitiminde bi dua varmış falan onu okuyorum diyorum var mı daha başka dua diyolar ki bi de mescidi nebiye gitmeden önce 4 tane hadis okuyacaksın, internetten araştırıyorum araştırıyorum aklıma gelmiyo, 2 tane okuduğum aklıma geliyo efendimizin kabrinin resmine karşı, biri işte “Müslümanların atları kılıçlarının yanında otlanmadıkça kıyamet kopmaz (mehdiye alakalıymış)” birisi de “en güzel isimle Allah'ındır o halde Allah'a o isimlerle dua edin” diye ama bi türlü gidemiyorum mescidi nebiye ve kalbim çok heyecanlanıyor gidicem diye ama gidemeden bitiyo rüya
|
Bu hangi salavat
|