Alıntı:
kaanertnc Nickli Üyeden Alıntı
Göz perdesi açılınca nasıl bir etki oluyor? Bu arada bu ayrımdan dolayı anlaşamadık şimdi daha netleşti ben 3.gözle göz perdesi aynı mevzu diye düşünüyordum.
|
Göz perdesinin açılması o kadar önemli bir şey değildir. açılınca cinler bazı slüetlerde görünür ama gerçek görünüşleri yine bilinmez/görünmez.
Görüş keskinleşir, nazar oranı yükselir vs.
Göz perdesi açılınca melekler bile görünmez yani o derece önemsizdir en azından benim için.
Önemli olan kalp gözüdür.
Asıl muazzamlık kalp gözündedir.
Gaybi bilgiler gösterilir. Melekler ayan olur görünür ( meleklerin zahiren görünmeleri abdul hamidden sonra yasaklandı ama yinede bir melek varsa mekanda bazı şeylerle varlığını fark eder anlar ) duyulmayanı duyar görünmeyeni görür.
Feyiz üzerine feyiz gelir. Akıl keskinleşir.
Kişinin frekansı artar ve manevi alemde boyut atlar. Allah katındaki makamı yükselir. Ölülerle konuşur. Hayvanlarla konuşur. Taşın toprağın otun bitkinin ağacın zikrini/sesini duyar.
Daha neler neler.
Kalp gözü yalnızca ibadetle açılır , göz perdesi üç şekilde açılır.
1.) cinler açar ya bir musallat yaşayacak kişi ya bir davet yapacak ya bir hüddamcı olacak vs.
2.) havvas terkibleri ile kişi kendi açar
3.) çok ağır travmalar (ben buna kendim şahidim) ağır travmalar kişinin göz perdesini aralıyor. Misal akıl hastanesindekilerin bazılarının göz perdeleri ya açıktır yada aralanıktır.