Alıntı:
mustafa19 Nickli Üyeden Alıntı
elbin kardesim ben almanyada yasiyorum ...bulundugum bölge Irkci her sene mutlaka bir kac türk evi yakarlar 25 martta 2024 5 türkü gene yaktilar ... devlet dairelerinde cok isimiz oluyor Türk oldugumuz icinde sorun cikariyorlar .. 1 is icin 20 kere gidiyorsun ...tilsimi yazip üzerimde tasimak istiyorum gittigim devlet dairelerinde isim cabuk hal olsun zaman kaybim olmasin..isgüc oluncada izin almakta zor oluyor ..yani bunun icin istiyorum .. yazdim 2 kere pek beceremedim sanirim cuma sabah yazdim israk namazindan sonra ...birde cuma sela vakti yazdim safranla ..ama bir yerde bir hatam var cokta fazla anlamiyorum havas isinden islami olarak bilgim var ama havas ve yazmak basli basina ilim sahibi olanlarin isi ...ben isin ehli degilim ondan sanirim ...sizin yazdiklariniz bilge bir insan oldugunuzu bu konuda tecrübeli oldugunuzu gösteriyor masallah ALLAH ilminizi artirsin insallah.. sizin yazdiginiz tarihlerde yine yazcam 04 nisan ayinda insallah olur.. zahmet verip mesgul ettigim icin özür dilerim .. hakkini helal et ... ALLAHIN selami üzerine olsun her iki cihanda aziz ol ...
|
Tecrübem oldu, bende birkez el Fettah ismi şerif üzere bir iş için gorustutduk. Schufa yüzünden kiralık ev bulamadıydim, o çalışmayla giriştiğimde evsahibi shufayi gözden kaçırdı ve tüm işlemler talebim üzeri mükemmel gitti, favorim sensin dedi evsahibi bana. Yanlız son kararda adam alıştığı Usul cideks üzere imzayı atmadan yinede şufayi ihmal etmedi, ve görmek istedi.....anladın kardeş! Bırak bu celb işlemini işin nerelere karışır bil. Olacağı var ise, anca usulen evraklarla alırsın heb. Aksi halde gözün umut içinde tekrar tekrar büyüyen engellerde boğuluyorsun.
Codeks kodeks tertib, olacak idi,yazma hatası var