Alıntı:
PanterOLog Nickli Üyeden Alıntı
Bir arkadaş çok kez müşterileri için ustalardan talebte bulunuyor iş yaptırmak için. Malesef araba kullanırken ve diğer vakitlerde birdenbire gözleri kapanıyor. Arabadaydik telefon etti ve baktım göz kapaklarını tekrar tekrar açıp kapatsada göremiyor. O göz kapaklarında ben baktıkça benim göz kapaklarımda kapandı. Baktım gözüme ışık topları toplandı ve göz kapakları açsam bile önümü göremedim, o ışıklardan dolayı. Bu çok tehlike çünkü araba kullanırken başına gelse nolcak. Zaten çok kez ufak tefekte olsa kaza yaptı arkadaş.
Ben tahminen dedim, bu ışık topları belki yaşın okunduğunda göze set gibi çekiliyor.
Eğer bilen var ise, sormak isterim. Bu yaşın okunup sedd çekilmesine bir önlem var mıdır? Arkadaş için soruyorum, onun başına hergun bu geliyor. Bilen yardim etse çare arıyoruz.
|
Yasin suresi 9. Ayet ile eğer kişiye dıştan musallat veya saldırı varsa bu ayeti kerime okunduğunda saldıranlar kişiyi göremiyor. Hatta Ayetel Kürsi ile davet yapmak isteyen bir kişi vardı sitede. Başından gecenleri anlatırken böyle bir hadiseden de bahsetmişti..