Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
Haklisin,benim sorunum kabul edememek ben oldum olasi kabul edememistim zamaninda da onun beni sevmesini kabul edememistim alistim inandim kendimce sinadim tam hersey yoluna girdi onca sknti problem hersey yasandi evet bis bicok seyi asiyormusuz bak gorfuk dedik en birakmaz dediğim insan birakti inssnlar neler yasiyor da birakmiyorlar ama benimki bisey diyemem elbette cok sorunlar oldu hatta benim yzuumden tavirlarindan hep geldik duzelttik ama ben gitmek isterken onu dinleyip dururken benim lafimda kalmadi yanimda hicmisim demek ki kabul edemiyorum ya hic,sevmemis demek ki 4 yil ,sevgi bitmez bana gore azalir ama hep oradadir belki sekilde degistirir ama oradadir bir sekilde kafasinda bitirmis bizden olmaz onca sene olmadi inancim bitti diye bu neyin inanci benim inancima ne olacak bitti deginve bitiyormus onda hic sevilmemisi kabul edemiyorum nazimin gecmeyisini yalanmis herseyini halledip beni bir kenara atti beni yalanmisydi hersey sevilmemisim demek seven insan gitmezz demekten dusunmekten yoruldum yoruldum kabul edemiyorum problemim bu ben kabul edmeiyorum o kadar da ugrastim 3ay yalvardim gittim yanina konusmadi benimlee gormek istemedi bile ne yaptim dedim ya ben ne yaptim bu kadar...Nasil sogur bir insan kalpler Allahin elindeyse neden dualarimla isinmiyor ki bana yeniden o zaman neden sogudu ya da nasibim degildi ise niye karsima cikti diyeceksiniz ki alman gereken dersler vardi e aldim diyorum tamam geri donsun yok mu yani bu kadar miydi benim cabam emegim bu cok zor neden ben demek istemiyorum ama inssnlar nasil problemler atlatip geciyor niyee ben ya da sunu diyorum imanli oldufum.icin mi basima geliyor cevremde içen gezen agzindan Allah kelami cikmayan inssnlarin hayatlari o kadar iyi ki diyorum benim sucum nee ozur dilerim insan sorguluyor bunu ...😔cok uzgunum
|
Yazdiklarinizin cogunu okudum benim yasadiklarima cok benziyor. Ritueller dualar hep ayni yoldan gectik. Suan yasadiginiz sey ani beklenmedik ayrilik oldugu icin sok bir travnma yasamissiniz ve bunun etkisinden dolayi hirsli bir sekilde dualar ediyorsunuz. Bu sürecte profesyonel destek almanta fayda var. Ileride travnma sonrasi stres bozuklugunu önlemek icin. En azindan yas sürecinin hafiflemesi icin. Yas tutarken hayatinizi kacirmayin. Kendinizi ihmal etmeyin. Evet emekler verilmis maalesef ama siz yine kendinize emanetsiniz ayni bedende ruhla günler seneler gecicek eski emekler belki geciciydi belki tekrar yesericek bilemeyiz tabiki. Insanlar cocuklarina emekler yatirimlar yapip karsilik alamiyorlar terk ediliyorlar kötü muamele görüyorlar. Hayatta her sey unutuluyor unutulmasa bile yokluguna alisiyor insan. Insan olmanin agirligini herkes bir gün tadiyor maalesef bu dünyada. Hayat siyah beyazken bir gün tekrar yeniden renklenmeye basliyor siz fark etmeden. Biraz zaman verin baska seylerle ilgilenmeye calisin yalniz kalmamaya aile arkadaslarla daha fazla vakit gecirmeye calisin vesveseleri uzak tutmaya calisin. Ben kendim artik allaha yakinlasmak icin diye artik dua ediyorum ruhum allaha yakin olsun gercege hakikate yakinlastir beni diyorum artik

her sey zamanla oluyor. Ben kendime yeterince yardim edememistim umarim az daha olsa size yardim edebilmisimdir.