Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun okul için de yapılabilir mi ?bir de amel bırakmak hani işe alındın dediler ama imzalanmadı henüz ya da evlilik inçin herkes tamam dedi ama nikah olmadı , yani imzaya kadar mı sürekli bu ameli yapmak lazım? Tek orayı anlamadım Allah razı olsun.önce diğer sizin önerdiğiniz 3 Yasin okumasını yapacaktım bunu görünce bunu yapayım dedim.A bir de o yöntemi buna da eklesek olur mu 3 günlük sadakaydı sanırım bir de Yasin 82.ayeti 7 kere okumak sonunda ise okuduklarımızı yüzümüze sürüp selam vermek gibi.Hepsini tam yazamadım ama siz anladınız .Allah razı olsun cevabınız için simdiden
|
Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Günde 100 salavat okunacak + 100 kere Ya Allahul Ğaniyyul Gadir+21 kere La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin+ 1 kere Cuma suresi+1 fetih+ 3 yasin suresi okunacak.
iş ve evlilik farketmez hepsi okunacak.bu uygulama hayata yeni atılmış her açıdan kilitlenmiş insanlar içindir.Allah kabul etsin..
Günde 100 salavat okunacak + 100 kere Ya Allahul Ğaniyyul Gadir+21 kere La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin+ 1 kere Cuma suresi+1 fetih+ 3 yasin suresi okunacak.
iş ve evlilik farketmez hepsi okunacak.bu uygulama hayata yeni atılmış her açıdan kilitlenmiş insanlar içindir.Allah kabul etsin..
|
Hem iş hem evlilik için 2 kez mi yapmak lazımm? Yoksa aynı anda 2 niyette olur mu