Alıntı:
moncen Nickli Üyeden Alıntı
hocam tamam da şasn yok dıyoruz da bazıları her haltı yıyor ısı rast gıdıyor evlenyıor çoluk çocuğa karısıyor torpılın kralı donuyor veya ıyı ıslere gırıyo benım gıbı 9 defa amelıyat olmus bır kısı ıse ne ıs ne ask evlılık ne aıle saadetı konusun da şans yok bu nasıl olacak kuran okuyorum namaz kılıyorum 2010 dan berı ama nalam veremedığım bışeyler var bıtkınlık geldı bu hayattan bundan 7 sene kadar önce ramazanı az kalsın son ramazanım yapacakdım o kadar çok bunalmıştım sımdı dusunuyorum yıne ıslerım rast gıtmemeye devam edıyor hanı ımtıhandayım bılıyorum da dua da edıyorum ALLAHIN kınlesıne donmeyenlerın bıle ıslerı rast gıdıyor
bazen çocukluğumda kurduğum hayal aklıma gelıyor son 1 yıl kadardır ya ben 12 yaşlarım da Büyükbabam ıle beraber yatarken buyunce benımde kaslarım olacak falan dıye hayal kurardım oldu mu oldu ama o zmaanlar doyle de hayal kuruyordum Yaş 34 bızım zmaanımız da tv de 18 yaş populer olmaya baslamıs yasalarla da ıyıce sıkılastırılmısdı ben de hayal kurardım 18 olunca hemen evlensem 36 cıvarında cocuğumu evlendırsem 54 gibi torunumu evlendırsem 72 gıbı torunumun torununu evlendırrım diyordum bırak boyle hayalı kurmayı sımdı yas 34 olacak ağustosda daha evlenemedım gıbı evlılık bır yanım çok evlılık ısterken dığer yanım maddı manevı konuların yanında bırde sen o kadar amelıyat oldun ne evlenmesı dıyor
|
Estağfurullah ben hoca değilim abi. Şimdi gelelim meselemize İnşeAllah.
Bakın abi Allah CELLE CELALUHU kullarını bu dünyaya göndereceği zaman keyif içinde yaşamamızı değil imtihan bilincinde yaşamamızı isteyerek gönderdi. İmtihan varlık içinde de olabilir yokluk içinde de bunun hangisi hayrdır onu Allah CELLE CELALUHU bilir.
Şimdi soru akla gelebilir çok rahat yaşayan zalimler var bunun sebebi nedir?
Kâfirin ahireti yok yani ebedi azap çekecek e b8rakalımda dünyada zevk içinde yaşasın. Müslümana gelince onun ahireti var Elhamdülillah o da biraz sıkıntı çeksin. Bunlar başına elbette Allah'ın Celle Celaluhu izniyle geldi ondan habersiz gelmedi.
Siz her gün 313 kere veya 70 kere himmet Allah dostları diyin o zatlar sizi duyar ve ruhaniyetleri yanınıza gelir ve size dua ve himmet ederler Allah'ın Celle Celaluhu izniyle. Yani siz Evliyalar size dua etsin diye ruhaniyetlerini çağırıyorsunuz. Tabi 313'ten fazla sayıda da okuyabilirsiniz.
Onun dışında salavatları çok fazla arttırın günde 313 veya 1000 tane çekebilirseniz çok iyi olur İnşeAllah.
Tevbe istiğfarı arttırın haramlardan kaçın.
En önemlisi namazdır namazı olmayan adam diğer ibadetleri yapsa bile sevap alamaz sadece o ibadetin borcundan düşer.
Siz bu dediklerimi yaparsanız Allah'ın Celle Celaluhu izniyle dünyada da rahat yaşarsınız İnşeAllah.
Bu arada dua ettiğiniz zaman İnşeAllah demeyin. 33 defa Hamd edin 1 tane salavat çekin duanızı edin salavat ile bitirin.
Allah'a CELLE CELALUHU emanet olun