Alıntı:
Mehemt Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle ben hoca değilim efendim. Bu bilgi İmam Rabbani HAZRETLERİ'e ait yani kâfirlerle oturup kalkmak büyük zarardır. İnsan takıldığı insanların özelligini alır e kâfirlerle oturp kalkan ne özellik alacak? Elbvet kötü özellik alacak.
Eğer bir kâfirin bütün sorularına cevap verecek duzeydeydek oturp Allah CELLE CELALUHU için konuşuruz bu konuyu ama onun dışında uzak durmalıyız. Sizin ilmi seviyeniz ne kadardır bilmiyorum siz kendinizi ölçün biçin acaba sağlam bir kâfirler münazara yapabilir lmiyim diye. Eğer ilminiz yetmeden bu işe girerseniz kaş yaparken göz çıkartırsınız. En iyisi en başta EHLİ SÜNNET AKAİDİ ögrenin neye nasıl inanmak gerek bunu bilmek gerek. Sonra ilme giriş yapın Allah'ın Celle Celaluhu varlığının bilimsel delillerini öğrenin sonra fıkıh sonra hadis böyle devam edin. Tabi en başta bir mürşidi Kamile intisab edin sizi manevi olarak kontrol eden biri olmalı. Menzil tarikatınında sitesi var, Şeyh Muhammed Mehmet Âdil Kıbrısi Hazretlerinde sistesi var onlara ulaş iletişime geç. Bu istihareye yatıp öyle birini veya diğer hak tarikatlar dan biri ile iletişime geç. Allah'a CELLE CELALUHU emanet olun.
|
Allah razı olsun teşekkür ederim bilginiz için